• Online ALV organiseren

    Je wilt online een ALV organiseren. Videomeetings zijn inmiddels heel gebruikelijk, maar hoe organiseer je de ledenvergadering online? Wij hebben de ervaring, expertise én de apparatuur die je zoekt.

    Offerte aanvragenContact opnemen
    Online event studio - ALV online
  • Online event studio - ALV online

Online ALV organiseren

Je wilt online een ALV organiseren. Videomeetings zijn inmiddels heel gebruikelijk, maar hoe organiseer je de ledenvergadering online?
Wij hebben de ervaring, expertise én de apparatuur die je zoekt.

Een online ALV voorkomt dat jullie fysiek bij elkaar moeten komen. Met een paar van onze tips zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en alle bewoners eenvoudig kunnen deelnemen.

5 tips voor een vlekkeloze ALV

Organiseer de ALV online met 5 van onze handige tips:

• Techniek blijft techniek: houd een expert achter de hand
Er kan technisch altijd iets misgaan. Zorg dat er een technisch expert beschikbaar is die merkt wat er aan de hand is en meteen kan ingrijpen. Dat voorkomt dat de vergadering veel later begint of halverwege ineens niet meer beschikbaar is.

• Test het beeld én geluid
Test vooraf altijd zowel het beeld als geluid. Pas tijdens een test blijkt of alles inderdaad goed zit aangesloten, om tijdens de vergadering geen problemen te ervaren.

• Leg duidelijk uit hoe het werkt
Stuur deelnemers vooraf een e-mail met hoe het werkt. Herhaal dat bij voorkeur nog een keer, en maak de instructies voor de start beschikbaar. Dat voorkomt onduidelijkheden, zodat jullie direct kunnen starten.

• Laat iemand de chat in de gaten houden
Wijs de chat aan één iemand toe. Diegene houdt de vragen in de gaten, om die tijdens de ALV die je online organiseert in te brengen. Zo voelt iedereen zich gehoord en bespreken jullie de juiste onderwerpen.

• Houd bij wie de vergadering bijwoont
Houd ten slotte bij wie de vergadering bijwoont. Zo kun je daar bij hen na afloop op terugkomen. En kun je de anderen een opname sturen, om ze de kans te bieden om het terug te kijken.

  • Online Ledenvergadering vanuit de webinar studio

Gewoon goed geregeld bij Supergaaf

Wij zorgen voor de apparatuur, de tests en als je wilt ook de techniek tijdens de ALV die je online organiseert. Zo kun je online een ALV organiseren en weet je zeker dat dit soepel verloopt. Wij hebben de ervaring, de expertise én de benodigde apparatuur.

Online ALV organiseren

Je kunt de ALV online organiseren bij ons in de professionele studio. Daar hebben we de camera’s, microfoons en andere apparatuur al klaar staan. Dit bespaart kosten én zorgt voor een stabiele en professionele stream.

Dus wil je online een ALV organiseren voor de vereniging van eigenaren? Stel ons je vragen of neem contact op om een afspraak te maken, we horen graag van je.

Stel je vraag

Bellen kan ook hoor!
0251-224087