Tata Chess Persconferentie

Livestream opzetten: hoe doe ik dat?

Livestream opzetten en benieuwd hoe dat werkt, bijvoorbeeld omdat je dat nog niet eerder hebt gedaan? We verhuren onze studio aan bedrijven, verenigingen, bands en DJ’s die hun publiek of fans graag op afstand willen bereiken. Maar ook verhuren wij alle apparatuur om zelf je livestream op te zetten.

En heb jij daar weinig of geen ervaring mee? Dat is geen probleem, dan leggen we je graag uit hoe dat werkt en welke mogelijkheden je hebt. Vanuit onze livestream studio zorg jij voor een professionele stream, waarbij je gebruik kunt maken van alle apparatuur die er beschikbaar is.

Zelf appratuur huren?

Wij verhuren alle apparatuur om zelf een livestream op jullie eigen locatie op te zetten. Alle livestream apparatuur kan in onze webshop worden gehuurd.

Onze technici hebben een grote technische kennis van beeld- en geluidstechniek en in het uitlichten van setting. Heb je advies nodig bij het huren van de apparatuur, neem dan even contact op dan voorzien we je van het nodige advies.

Online Ledenvergadering vanuit de webinar studio

Studio voor de ideale setting

Bij ons in de studio zorgen we precies voor de setting waar jij gebruik van wilt maken. Zo kun je de livestream opzetten die je voor ogen hebt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van:

  • Luxe fauteuils
  • Een tafel voor een tafelgesprek
  • De presentatiedesk voor presentatoren
  • Onze comfortabele banken

Je kunt de livestream studio huren en gebruiken op de manier die je wilt, omdat we ons daarin graag flexibel opstellen. Zo kun je de livestream opzetten waar je naar zoekt, met de professionele uitstraling die voor jouw publiek belangrijk is.

Webinar vanuit studio

Streaming via alle kanalen

Uiteraard kun je de stream uitzenden via alle kanalen. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van YouTube, Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Hangouts of een webinar-platform? Wij passen ons er moeiteloos op aan, zodat je de livestream beschikbaar kunt maken via de kanalen die jouw kijkers het liefst gebruiken.