Een promotiefilm afspelen in eindeloze loop.

Verhuur 75 inch tv beeldscherm op beurstand voor het aspelen van video in loopmodus

75 inch op beursstand Betondag in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam

Video afspelen via USB stick

Onze beeldschermen spelen vele videoformaten af vanaf een USB stick. De beeldschermen beschikken over een loopfunctie zodat 1 of meerdere video’s zonder onderbrekingen achter elkaar kunnen worden afgespeeld. Wij kunnen voorafgaand aan jullie evenement de videocontent testen op het beeldscherm en de content vooraf op een geschikte USB stick installeren.

Video afspelen via een laptop.

Op een HDMI aansluiting aan de achterzij van het beeldscherm kan een externe laptop worden aangesloten. Het voordeel van het gebruik van een laptop is dat last-minute wijziging aan de content nog kunnen worden doorgevoerd. De laptop moet wel voorzien zijn van een HDMI of thunderbolt aansluiting.

Video afspelen via mediaplayer

Indien het videoformaat niet door het beeldscherm word ondersteund en het niet wenselijk of mogelijk is een laptop te plaatsen bij het beeldscherm, kunnen wij een zeer kleine mediaplayer achter het beeldscherm installeren. De mediaplayer kan alle gangbare mediaformaten afspelen in een ononderbroken loop.

Over onze beeldschermen

De beeldschermen hebben een zeer hoge lichtopbrengst waardoor deze zeer geschikt zijn voor het weergeven van content in een omgeving met veel licht, bijvoorbeeld op een beursstand.

Het beeldscherm worden geleverd met een standaard van 200 cm hoog zodat het display direct op zichthoogte hangt. Mocht u geen standaard wensen en de beurswand laat het toe om het beeldscherm hieraan op te hangen, hebben wij bijpassen ophangbeugels.

Het glaspaneel van onze 75 inch beeldscherm zorgen voor een prettige kijkervaring en een grote kijkhoek.