Geluidsinstallatie huren voor Sinterklaasviering?

Tijdens de Sinterklaas viering willen de ongeduldige kinderen natuurlijk graag horen wat Sinterklaas te vertellen zeggen heeft over hen. Heeft Sinterklaas in Spanje wel meegekregen dat zij lief zijn geweest en goed hun best hebben gedaan het afgelopen jaar?

Als alle kinderen ongeduldig zitten te wachten klinken de sinterklaasliedjes al volop uit de luidsprekers…de kinderen worden steeds nerveuzer… Maar daar is het grote moment…Sinterklaas en zijn Pieten komen binnen.

Sinterklaas gaat zitten en pakt zijn grote rode boek waar alles over de kinderen in vermeld staat. De kinderen kijken ongeduldig en proberen te verstaan wat sinterklaas verteld…maar door het grote rumoer komt Sinterklaas niet boven het geluid uit en kan niet iedereen verstaan wat er wordt verteld door de goedheilig man.

Had de organisatie nu maar een geluidsinstallatie gehuurd met een draadloze microfoon. Dan hadden alle kinderen aandachtig geluisterd naar Sinterklaas.

CelebrationEvents verzorgd geluidsinstallaties voor een de sinterklaasviering op scholen of verenigingen. De geluidsinstallaties worden door ons gebracht, aangesloten en weer opgehaald.
Daarnaast verhuren wij ook verlichting en een podium om zo een mooie sinterklaasviering te realiseren. Want zo sfeervol is het niet met de TL verlichting aan, toch?

Verhuur van geluidssets voor de Sinterklaas-intocht