Allround DJ huren

Een allround dj weet hoe hij een feestje moeten bouwen voor jong & oud. Herkenbare en dansbare muziek van de seventies tot de huidige top 40, met verrassende overgangen waarbij je niet stil wilt blijven zitten. Een allround dj inhuren is de kers op de taart, voor een perfecte feestavond.

Ervaring technische skills, gevoel voor sfeer en een breed georiënteerde muziekcollectie: onze allround dj’s hebben het allemaal. Een allround DJ inhuren hoeft dus niet lastig te zijn: CelebrationEvents zorgt ervoor dat de DJ aansluit bij al jullie wensen. Er is keuze uit meer dan 15 allround DJ’s.

Welke muziek draait een allround dj?

De allround dj draait voornamelijk commerciële hits uit alle jaren in een vlotte mix en lekker gevarieerd. Als je een allround dj wilt huren, dan wil je natuurlijk niet een beginnende dj inhuren, maar een ervaren dj weet hoe hij de dansvloer volt krijgt.

Ervaren allround dj’s hebben we genoeg download de prijslijst en ontvang alle mogelijkheden voor jullie feest.

Gegarandeerd een feest voor jong & oud

Een allround DJ inhuren betekent een bruisend feest voor alle leeftijden. Wil je ook een saxofonist op je feest? Of wil je bijvoorbeeld een dj booth met een extra luxe uitstraling? Of wil je een allround dj inhuren met een hele lichtshow erbij? Of met een verlichte dansvloer? De mogelijkheden zijn eindeloos.

DJ Huren voor feest

Onze
DJ’s

Maak kennis met onze allround DJ’s. Lees meer informatie de DJ’s en hun ervaring en specialisatie.

DJ met saxofonist bij Personeelsfeest Martinair

DJ met
Saxofonist

Een dj met saxofonist vormen het bijzondere koppel om een feest een vleugje exclusiviteit mee te geven.

VJ huren : Ralph

Veejay
experience

Het beste van twee werelden: muziek en beeld. Een veejay zorgt voor een extra dimensie.

Drive in show inclusief verlichte dansvloer huren

Drive-in
shows

Kwaliteit en ervaring in één pakket! Een drive in show huren betekent, een perfect verzorgd feest.

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

Beoordeling

”niemand wilde stoppen met dansen”

“We zijn inmiddels weer terug van onze honeymoon en de ervaring van onszelf maar ook onze gasten was dat iedereen het een fantastisch feest vond waarbij vanaf het begin af aan iedereen aan het dansen was tot op het moment dat de muziek uit moest, en niemand wilde stoppen met dansen! We vonden het een geweldig feest wat niet had gekund zonder jullie muziek kwaliteit. Nogmaals hartelijk dank voor het fantastische feest.”

Asley en SuzanHuwelijksfeest
Beoordeling

”Iedereen is hier zeer te spreken over de DJ”

”Ik wil ik jullie nog bedanken voor het geweldige feest. De verlichte dansvloer was ook een groot succes. Iedereen is hier zeer te spreken over de DJ, hij geeft het goed aangevoeld en draaide zeer gevarieerd muziek, waardoor de dansvloer dan ook de hele avond vol stond.”

HEINEKENPersoneelsfeest

Feesten met een allround dj, waar wij én zij trots op terugkijken;

Bruiloft Raphael Silvie Marquete Heemkserk
RAFAEL VAN DER VAART
SILVIE MEIS
Personeelsfeest met DJ Gilbert bij Ajax
AJAX
PERSONEELSFEEST
Huwelijksfeest Bruiloft Duin en Kruidberg
BRUILOFT ASLEY & SUZAN
DUIN & KRUIDBERG
Personeeslfeest Aercab DJ Gilbert
AERCAB
PERSONEELSFEEST

Download
de prijslijst

Allround DJ’s inclusief apparatuur.

Voor elke gelegenheid hebben we altijd de beste allround DJ. Een allround DJ draait de beste dansmuziek: van vroeger tot nu, van disco tot happy hardcore, perfect aan elkaar gemixt. Met het inhuren van een allround DJ maakt u uw feest, bruiloft of evenement compleet.

Persoonlijke
demo aanvragen

Maak kennis met de allround DJ

In onze demonstratie ruimte kunnen we jullie alle mogelijkheden laten zien en horen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en geven jullie graag advies over de muzikale en technische invulling van jullie feest. Stel jullie eigen feest samen, kies de allround DJ, verlichting en apparatuur.