Maak kennis met onze Floorfillers

Maak kennis met onze DJ’s! Wij zijn trots om onze talentvolle en ervaren DJ’s aan jou voor te stellen. Onze DJ’s zijn gepassioneerd over muziek en hebben jarenlange ervaring in het draaien van muziek op events van alle soorten en maten. Van een klein privéfeest tot een groot openbaar evenement, onze DJ’s weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en de juiste muziek kiezen om iedereen te laten dansen en genieten.

Het DJ team bestaat uit een groep enthousiaste DJ’s met ruime ervaring. DJ’s die het beatmixen zeer goed beheersen maar vooral goed aanvoelen welke muziek er op welk moment gedraaid moet worden. Onze DJ’s beschikken over een brede muziekkennis en kunnen moeiteloos tussen verschillende genres wisselen.

Allround DJ’s,
voor een feest met herkenbare muziek

Of jij nu houdt van Pop, Disco, Rock, Hiphop, R&B of House, de DJ’s hebben het allemaal in huis. Ze weten precies hoe ze de juiste muziek moeten kiezen om de sfeer van jouw event te verbeteren. Voor een rustig begin tot een daverende afsluiting van jullie feest! Maak alvast kennis met onze DJ’s:

DJ Toine

DJ Toine

Toine draait een combinatie van commerciële dance / top 40 met uitstappen naar Nederlandstalig en oude disco hits. Zijn muziek kan alle kanten uit, een echte “all rounder” zo gezegd. Van bedrijfsfeest tot discotheek.

Allround DJ Jeroen | Feesten tot Festivals

DJ Jeroen

Allround DJ Jeroen is een veelzijdige DJ met ervaring op allerlei feesten, van bedrijfsfeesten en bruiloften tot kroegen en festivals. Met zijn brede muziekkeuze, variërend van Top 40 tot Nederlandstalig en van House tot Urban,

Allround DJ Martijn

DJ Martijn

Martijn is een ervaren DJ die een heerlijke mix van oude en nieuwe stijlen brengt. Met zijn passie voor muziek en pakkende beats weet hij elk publiek in beweging te brengen.

Allround DJ Jurgen

DJ Jurgen

Allround Dj Jurgen draait gevarieerde danshits van 70’s tot nu. Met zijn muziekkeuze is het bijna niet mogelijk om stil te blijven staan. Verzoeknummers zijn altijd welkom.

Allround DJ Jim huren

DJ Jim

Jim is een allround DJ zijn eigenwijze draaistijl heeft ontwikkeld. Met die ervaring kan hij dus elk feest, elke kant op sturen. Van beheerst en stijlvol tot springen en zingen! Alles in een lekker mix.

Allround DJ John

DJ John

John is een allround DJ die graag de wensen van de klant tegemoet komt en het fijn vind om het een en ander qua muziek voorkeur af te stemmen. Bij John kun je altijd een verzoekplaatje aanvragen.

DJ huren : Ron

DJ Ron

DJ Ron draait funky & swingende dansmuziek. Wat zich laat kenmerken door een relaxte opbouw met wat fijne klassiekers en swingende muziek, om uiteindelijk helemaal los te gaan op lekkere dansmuziek.

Allround dj Bas

DJ Bas

Van oude Soul, Disco, Rock en Hip Hop t/m de nieuwste hits in de top 40.  Van bruiloften tot bedrijfsfeesten Bas maakt het allemaal niets uit. Hij krijg ze allemaal aan het dansen en zorgt voor een onvergetelijke avond!

DJ Robert inhuren

DJ Robert

In een herkenbare mix van dance-classics tot de hits van nu brengt Robert het feest naar een knallende climax. . Of hier de foutste party knallers of strakste house beats voor nodig zijn.

Allround DJ alex

DJ Alex

Allround DJ Alex Alex draait een gevarieerde muziekstijl van 80’s en 90’s. Met zijn zeer uitgebreide muziekkennis weet hij exact wat ervoor nodig is om de mensen een onvergetelijke avond te bezorgen!

DJ Huren : Bas

DJ Bas

Bas draait het liefste 90’s en de modernere dansbare muziekstijlen. Dit altijd in combinatie met enkele klappers van vroeger. Een dj dient er namelijk voor te zorgen dat alle leeftijden zich vermaken tijdens een topfeest!

Gilbert

DJ Gilbert

Met Ben Liebrand als grote inspirator heeft hij zich gespecialiseerd in het draaien van dansbare en herkenbare muziek. Een vlotte mix van muziek uit alle jaren typeert zijn stijl van draaien.

Allround DJ Huren Andrew

DJ Andrew

Met zijn enthousiasme achter de draaitafels en zijn eclectische mix van Disco/Soul tot hedendaagse muziek weet hij de voetjes van de vloer te halen.

dj bryan

DJ Bryan

Bryan richt zich vooral op de Urban stijl (hip hop, r&b, moombahton,hits van dit moment). Bryan is voor al geschikt voor de jongere generatie (schoolfeesten, discotheken, sweet 16, etc)

DJ Joost Huren

DJ Joost

Allround DJ joost heeft een allround draaistijl van 80’s, 90’s danceclassics tot house en top 40, voor bruiloften en bedrijfsfeesten tot hockeyfeesten en dancefeesten.

Allround DJ Bas inhuren

DJ Bas

DJ Bas verzorgde feesten voor jong en oud. Van discotheek tot bruiloft, zijn allround draaistijl van dance-classics tot de knallers van nu maakt van elk feest een onvergetelijke avond!

Allround DJ Joost

DJ Joost

Veelzijdigheid staat voorop, als het maar swingt! Van oude soul, funk en disco tot nieuwe house en dance. Te boeken voor huwelijk, verjaardag, of personeelsfeest.

Allround DJ en VJ Ralph huren

DJ & VJ Ralph

Ralph draait béste dansplaten uit de afgelopen 40 jaar, dit alles ondersteund door orginele en bewerkte videoclips en visuals.

Allround DJ Marc huren

DJ Marc

DJ Marc is een enthousiaste allround DJ, met meer dan 15 jaar ervaring. Of het nu disco, rock, house of Nederlandstalig is, Marc maakt van elk feest een succes.

Allround DJ Hans

DJ Hans

Hans is een ervaren allround dj die van elk feest een succes maakt. Met zijn gevarieerde mix van alle stijlen ervaar je altijd een topavond! Ook verzoekjes zijn geen probleem.

DJ Walter

DJ Walter

Walter heeft een dansbare allround draaistijl waaronder de bekende gezellige feestmuziek en de beste classics uit de 70’s, 80’s, 90’s en zero’s.

House & Dance DJ’s,
van Ibizasound tot Deephouse

House & Dance DJ’s zijn de perfecte keuze voor elk feest of evenement waar muziek centraal staat. Met hun unieke stijl en gevoel voor muziek, weten ze altijd hoe ze een feest aan het dansen krijgen.

DJ huren : Kevin

DJ Kevin

Zoek je de echte Sound Of Ibiza?! Kevin draait een perfecte opzwepende mix van volwassen grooves en verrassende overgangen die toegankelijk zijn voor een breed publiek.

DJ huren; Stef

DJ Stef

Vanuit de Soul, Jazz en Motown draait Stef de meer classy kant van de house muziek. Gezien zijn muziekkeuze werkt hij ook vaak samen met live artiesten, zoals een saxofonist, trompettist of vocalist.

Dj Jim

DJ Jim

DJ Jim is in staat een geweldig feest te bouwen, zijn muziekstijl bestaat uit de warmste deephouse tot de vetste big-room knallers.. Zodra Jim achter de draaitafels staat, draagt hij zijn enthousiasme volledig over op zijn publiek.

Vrouwelijke DJ’s,
de beste dancetracks plus een mooie glimlach

Vrouwelijke DJ’s zijn een geweldige aanvulling op elk muziekevenement. Met hun unieke stijl en gevoel voor muziek, weten ze altijd hoe ze een feest aan het dansen krijgen. Bovendien, hun aanwezigheid op het podium geeft een extra dimensie aan het evenement, het maakt het nog specialer.

Vrouwlijke DJ linda Huren

DJ Linda

Linda draait graag “feel good” sound. House met vocalen, instrumenten en heerlijke volle diepe beats. Kenmerkend is haar interactie met het publiek.

Female DJ Della huren

DJ Della

Della draait feesten met diverse draaistijlen. Te denken valt aan particuliere feesten, strandfeesten, bruiloften, personeelsfeesten en clubs.

Female DJ Sofie inhuren

DJ Sofie

De draaistijl van Sofie : Deephouse, club, funk, techno, tech-house