• Livestream Diploma uitreiking

Livestream diploma uitreiking

Livestream de diploma uitreiking en zorg er daarmee voor dat iedereen erbij kan zijn. Overbrug de fysieke afstand en voorkom dat iedereen op hetzelfde moment op één locatie moet zijn.

Bereik bijvoorbeeld ook scholieren of studenten in het buitenland. Of breng een grote groep bij elkaar op momenten dat dit fysiek niet kan. Wat de aanleiding of de reden ook is, vanuit onze studio of op locatie organiseer je de uitreiking zoals jullie die voor ogen hebben.

We beschikken we over alle apparatuur, aankleding en sfeerartikelen die daarvoor nodig zijn. Wij zorgen voor kraakhelder geluid en superscherp beeld. Bovendien delen we de studio of andere locatie praktisch in, zowel voor een presentatie als om met de scholieren of studenten de interactie aan te gaan. En wil je de diploma uitreiking doen in de huisstijl van de onderwijsinstelling of heb je andere sfeer-voorkeuren? Wij passen ons moeiteloos aan.

Livestream diploma uitreiking en andere events en evenementen

Dankzij de diploma uitreiking via een livestream kan iedereen er zonder problemen bij zijn. En sterker nog, we kunnen daarvan bovendien een opname in Full HD of zelfs in 4K maken. Zo kun je de opname achteraf delen met iedereen met wie je dat wilt of hebben deelnemers daar de ideale herinnering aan.

Vertel ons hoe je de uitreiking voor je ziet of welk gala je wilt organiseren. Dan zorgen wij voor de techniek, de studio of andere opnamelocatie, de inrichting en de aankleding die daarvoor nodig is. Op die manier heb je geen omkijken naar de techniek van de livestream, zodat je zeker weet dat dit goed geregeld is.

Tip: denk je naast een livestream diploma uitreiking aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Mobiele livestream/video regie op locatie

Livestream diploma uitreiking organiseren

Wil je een livestream diploma uitreiking organiseren, maar weet je niet goed waar te beginnen? We hebben veel ervaring met uitreikingen door middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Vertel ons waar je aan denkt, dan helpen we je graag inspiratie op te doen.

Livestream diploma uitreiking organiseren? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.