Rental service – FAQ

Lees meer over onze verhuurservice. Je krijgt hieronder antwoord op de meest gestelde vragen.

Reserveren

Wij kunnen de beschikbaarheid van onze materialen voor de gewenste huurperiode voor je controleren, als je bij ons een offerte aanvraagt.

Je ontvangt van ons een offerte met een vervaldatum. De materialen blijven tot de vervaldatum van de offerte vrijblijvend voor je gereserveerd. Mochten de items tussendoor ook gereserveerd worden door iemand anders, dan nemen wij contact met je op om te overleggen of je de materialen definitief wilt reserveren.

Om bij ons materialen definitief te reserveren, kun je de offerte digitaal accepteren en en je bestelling afronden.

Afhalen

Afhalen kan na goedkeuring van de offerte, acceptatie van de algemene voorwaarden en na ontvangst van betaling en eventuele borg.

Ophalen en terugbezorgen in ons magazijn kan van maandag tot en met zaterdag op het vooraf afgesproken tijdstip.

In het geval van verhuur aan particulieren zullen wij vooraf een ID check doen.

Bezorgservice

De vergoeding voor de bezorg en ophaalservice is afhankelijk van de hoeveelheid materialen en de te rijden afstanden, wij zullen de kosten van het transport en eventuele parkeerkosten specificeren op de offerte.

Onze transportservice rijd van Maandag tm Zaterdag tussen 09:00 uur en 14:00 uur tegen het normale tarief. Indien de materialen buiten deze uren bezorgd of opgehaald moeten worden, dan geld hiervoor een extra toeslag.

De materialen worden afgeleverd en opgehaald op de begane grond binnen 10 meter op het leveringsadres.

Indien de materialen bij het afhalen door Supergaaf AV niet gereed staan en wij op een later tijdstip moeten terugkomen of de materialen zelf moeten inpakken, zullen de extra kosten van transport en werkzaamheden worden gefactureerd aan de opdrachtgever.

Op- & afbouwen

Wij kunnen de gehuurde materialen opbouwen op locatie. Indien deze optie wordt aangevinkt bij de offerte aanvraag. Wij zullen deze kosten inschatten en apart vermelden op de offerte.

De locatie moet wel toegang bieden voor de bestelbus en het laden en lossen van zware apparatuur dient binnen 10 meter van de locatie te zijn. De locatie moet zowel buiten als binnen trap-vrij en gangpaden zijn breder dan 80 cm en bevatten geen drempels hoger dan 2 cm.

In het geval van liften, dient er door oprachtgever rekening te worden gehouden met de draaicirkel en eventueel afmeting van liften.

Gedurende de levering en op- en afbouw dient er een parkeerplaats voor de bestelbus beschikbaar te zijn. (De bestelbus past vanwege de hoogte niet in parkeergarages). De eventuele parkeerkosten tijdens het op- en afbouwen zullen wij inschatten en toevoegen aan de offerte.

Klanten korting

Opdrachtgevers die op regelmatige basis bij onze bestellen verlenen wij een korting die kan oplopen tot 20% op de audiovisuele apparatuur.

Om voor een korting in aanmerking te komen stellen wij een aantal voorwaarden;

  • Binnen een termijn van 3 maanden heb je minimal 3 orders bij ons geplaatst met een minimale orderwaarde van €400,- Excl. BTW (exclusief BTW, personeel en transport).
  • Al onze leveringen zijn door jou conform onze betalingstermijn volledig voldaan.
  • Alle verhuuropdrachten zijn geleverd en opgehaald of geretourneerd conform de gemaakte tijdsafspraken.
  • Alle gehuurde materialen zijn zonder schade weer aan ons geretourneerd.

Bij het schenden van gemaakte levering- en betalingsafspraken vervallen alle eerder afgegeven kortingen.

Huurprijzen

De op de website vermelde prijzen gelden voor een huurperiode van 1 dag en zijn gebaseerd op het zelf ophalen en terugbezorgen in ons magazijn. Bij meerdaagse verhuur geld een voordeligere dagprijs.

Wij kunnen alle materialen tegen vergoeding bezorgen en weer ophalen, zie hiervoor bezorgservice naar locatie

Kortingstabel bij langere huurperiodes

PRIJS BEDRAAGD
1 DAG 1 x dagprijs
2 DAGEN 1,5 x dagprijs
3 DAGEN 2 x dagprijs
4 DAGEN 2,4 x dagprijs
5 DAGEN 2,8 x dagprijs
6 DAGEN 3 x dagprijs
7 DAGEN 3,2 x dagprijs
8 DAGEN 3,4 x dagprijs
9 DAGEN 3,8 x dagprijs
PRIJS BEDRAAGD
10 DAGEN 4,2 x dagprijs
11 DAGEN 4,6 x dagprijs
12 DAGEN 5 x dagprijs
13 DAGEN 5,4 x dagprijs
14 DAGEN 5,8 x dagprijs
15 TOT 21 DAGEN 6 x dagprijs
22 TOT 28 DAGEN 7 x dagprijs
25 TOT 35 DAGEN 8 x dagprijs
36 TOT 42 DAGEN 9 x dagprijs

Betalen

Nieuwe klanten kunnen tijdens het afronden van de bestelling kiezen uit de mogelijkheid om via IDEAL of bankoverschrijving te betalen. De betaling dient minimaal 1 dag voor de huurperiode te zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer. Bij de 1ste bestelling dienen de algemene voorwaarden geaccepteerd te worden.

Vaste klanten en terugkerende klanten krijgen de mogelijkheid achteraf betalen (dit ter beoordeling aan Supergaaf). Wij zenden een factuur met de afgesproken betalingstermijn na uitvoering van de inhuuropdracht.

Verzekeringen

De huurder dient zorg te dragen voor een dekkende verzekering op de gehuurde apparatuur tegen verlies,diefstal, molestschade of anderszins aangerichte schade van of aan de gehuurde apparatuur gedurende de gehele huurperiode.

De te verzekeren waarde van de gehuurde zaken wordt op schriftelijk verzoek van de huurder aan deze door verhuurder meegedeeld.

Op al onze materialen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier na te lezen.