Personeelsfeest
Krasnapolsky Amsterdam

Ons team is verheugd om een rol te hebben vervuld tijdens een gedenkwaardig bedrijfsevenement in het prestigieuze Kransapolsky Hotel in Amsterdam. Wij waren verantwoordelijk voor het creëren van de perfecte sfeer met uitlichting van de zaal en de onberispelijke geluidstechniek die nodig was voor zowel de liveband als de officiële toespraken en de prijsuitreiking. Het evenement omvatte een feestelijk diner en inspirerende awarduitreikingen, gevolgd door een bruisende feestavond.

De locatie bij Het Kransapolsky Hotel straalde al grandeur uit, maar met onze uitlichting van de zaal creëerden we een feestelijke sfeer. De grote zaal werd middels zwarte gordijnen, door ons in 2 secties, verdeeld voor het diner met de prijsuitreikingen, en de daarop volgende feestavond.

Als u op zoek bent naar professionele audiovisuele diensten om uw speciale evenement te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om uw visie tot leven te brengen en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Details

 • Opdracht

  Verzorging van de audiotechniek van award uitreiking tijdens diner. Verzorging van de techniek tijdens de feestavond.

 • Opdrachtgever

  SummitEvents

 • Locatie

  Hotel Krasnapolsky Amsterdam

 • Aantal genodigden

  150 medewerkers

 • Datum

  Juni 2019

Willen jullie ook een personeelsfeest organiseren?

Krasnapolsky verhuur Pipe&drapes als afscheiding tijdens diner en opbouw feestzaal.