Bruiloft dj’s
voor een supergaaf huwelijksfeest

Een bruiloft DJ? Hartstikke leuk, bruiloft DJ’s zijn er genoeg te vinden maar hoe weet je dat de dj van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de discjockey over? Of wilt je het anders? Een bruilofts-dj met daarbij een saxofonist of percussionist?

Op een feest met een dj van CelebrationEvents staan jullie wensen centraal. Onze bruiloft dj zal vooraf samen met jullie de muziekwensen afstemmen.

Er wordt duidelijk afgesproken welke muziekgenres en nummers er wel en niet op het feest gedraaid mogen worden. Daarnaast is het leuk om je eigen top 10 door te geven.

Je hoeft het niet eens zelf te verzinnen; kom gerust langs in onze demoruimte voor een privé-demo en ervaar de mogelijkheden. Dan nemen we jullie alvast mee naar een bruiloftsfeest. Jullie huwelijksfeest – als voorproefje.

Want in onze eigen showroom kunnen we een persoonlijke demonstratie geven van de ervaring van onze bruiloft DJ, onze verschillende lichtshows, DJ meubels of onze verlichte dansvloer.

De bruiloft DJ, maakt jullie dag nog mooier!

De mogelijkheden
met onze bruiloft dj’s & shows

Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met weinig ervaring.  En naast de keuze voor een bruiloft dj, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken.

Onze DJ shows bestaan daarom uit een prachtige dj booth aangevuld met verschillende verlichting-pakketten. Want met een schitterende lichtshow wordt het nog feestelijker. Een DJ met saxofonist of een DJ met percussionist zijn een bijzondere toevoeging voor jullie huwelijksfeest of receptie.

Bruiloft met DJ bij landgoed groenendaal heemstede

Complete DJ shows

De verschillende drive-in shows bestaan uit een prachtige dj booth aangevuld met de nieuwste led-verlichting.

DJ met saxofonist bij Personeelsfeest Martinair

DJ met Saxofonist

Een dj met saxofonist is bijzondere toevoeging voor jullie huwelijksfeest of bijvoorbeeld tijdens de receptie.

Dj met percusionist

DJ met percussionist

Dans mee op de opzweppende beats van percussionist. Een zorgvuldig opgebouwd ritme van lekkere dansmuziek.

Bruiloft Landgoed Waterland

Gegarandeerd feest
voor jong & oud

Een ervaren bruiloft DJ voelt de sfeer perfect aan. Hij weet hoe hij met herkenbare muziek jullie gasten in de juiste stemming moet brengen.

Ervaren bruiloft Dj’s hebben we genoeg. Stijlen hebben we genoeg. Extra’s zijn er in overvloed. Jullie krijgen van ons een DJ die het feest rustig zal opbouwen tot een knallende finale van jullie huwelijksfeest, rekening houdend met jullie persoonlijke muziekwensen.

Een bruiloft DJ van CelebrationEvents is de manier om een swingende feestavond voor alle leeftijden te realiseren.

Tips
van de bruiloft dj’s

Huwelijk en trouwcermonie livestreamen
Bruiloft Lickebaertshoeve Maasland
Bruiloft Strandpaviljoen de Kust wijk aan zee

De openingsdans

Wordt het een slow starter of gaat gelijk het dak er af? Wij…

Enthousiaste reacties van bruidsparen
Daar worden we blij van

niemand wilde stoppen met dansen!

“We zijn inmiddels weer terug van onze honeymoon en de ervaring van onszelf maar ook onze gasten was dat iedereen het een fantastisch feest vond waarbij vanaf het begin af aan iedereen aan het dansen was tot op het moment dat de muziek uit moest, en niemand wilde stoppen met dansen!

We vonden het een geweldig feest wat niet had gekund zonder jullie muziek kwaliteit. Nogmaals hartelijk dank voor het fantastische feest.”

[yasr_overall_rating]

Bruiloft en huwelijksfeest bij Duin en Kruidberg

TOP! Iedereen vond het geweldig

“Inmiddels zijn wij een week getrouwd en kunnen wij terug kijken op een ontzettend mooie dag! Nog steeds wordt er over deze dag nagepraat. Wij hebben genoten van de muziek, alles wat wij wenste werd er gedraaid. Zelfs het happy hardcore nummer was echt TOP!

Iedereen vond het geweldig en de voetjes gingen ook lekker los op de dansvloer, eigenlijk zoals het hoort op een goed feestje. Mede dankzij jouw muziek, mooie belichting en goede draaikunsten.”

[yasr_overall_rating]

Bruiloft Marquette Heemkerk

Wat kunnen julie verwachten
van onze bruiloft dj?

  • 15 jaar ervaring

    Onze jarenlange ervaring op huwelijksfeesten is de garantie voor een fantastische afsluiting van jullie huwelijksdag.

  • 1141 huwelijksfeesten

    Onze bruiloft dj’s hebben al 1141 huwelijksfeesten voorzien van een geweldige feestavond.

  • Vrijblijvende Demo

    Vooraf de kwaliteit van de DJ en drive in shows bekijken en beluisteren, in onze demonstratieruimte