De bruiloft DJ voor een swingend huwelijksfeest!

Een dj op je bruiloft? Hartstikke leuk, maar hoe weet je dat de dj van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de disc jockey over? Of wilt je het anders? Op een feest met een bruiloft dj van CelebrationEvents staan jullie wensen centraal. Je hoeft het niet eens zelf te verzinnen; kom gerust langs in onze demoruimte voor een privé-demo en laat je overtuigen van onze kwaliteit en mogelijkheden en maak de mooiste dag van jullie leven, nóg mooier.

Huwelijksfeest bij de Nonnerie in Maarssen met DJ Philppe

Jullie persoonlijke wensen?

Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met weinig ervaring. Sterker nog: je zult vast al een beeld hebben van de invulling van jullie huwelijksfeest. Ervaren bruiloft Dj’s hebben we genoeg. Stijlen hebben we genoeg. Extra’s zijn er in overvloed. Maar uiteindelijk krijgen jullie van ons een bruiloft DJ met de nodige ervaring en enthousiasme die zich goed heeft voorbereid op jullie persoonlijke wensen. Onze bruiloft DJ voelt de sfeer perfect aan en weet de gasten in de juiste feeststemming te brengen.

De beste muziek en premium drive in shows

Naast de keuze uit de beste muziek, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken. Een zwart laken over een tafel waar een de cd-speler spelers en mengpaneel op staat: Nee- niet bij ons. Onze drive in show heeft een prachtige dj booth aangevuld met de nieuwste led-technieken om de ruimte in iedere sfeer te hullen. Met een schitterende lichtshow wordt de ruimte nog feestelijker en met de beste geluidsapparatuur krijg je het meest heldere geluid in iedere ruimte.

Saxofonist op een bruiloft

Ideeën voor het huwelijksfeest

Een bruiloft DJ op de feestavond is natuurlijk de manier om een swingende feestavond voor alle leeftijden te realiseren, maar wat te denken van een DJ met saxofonist of percussionist? Of een avond in een bijzondere stijl, kleur of thema? De locatie van binnen of buiten mooi uitgelicht? Of een verlichte dansvloer? Onze mogelijkheden voor jullie huwelijksfeest zijn eindeloos.

Privé-demonstratie

We zouden jullie graag mee willen nemen naar een huwelijk. Jullie huwelijk – als voorproefje. Want in onze eigen showroom kunnen we jullie een persoonlijke demonstratie geven van onze lichtshows, de kwaliteit onze DJ’s, en onze verlichte dansvloer.

Bruiloft Marquette Heemkerk

Reacties van bruidsparen:

We willen jullie bij deze bedanken voor de geweldige avond die we gisteren hebben gehad. Wat heeft de dj super gedraaid en wat is het een groot feest geworden. We hebben echt enorm genoten en onze gasten ook! De communicatie vooraf aan de bruiloft hebben wij ook als erg prettig ervaren en hier zijn wij erg blij mee! Nogmaals bedankt voor alles!!

Bruiloft bij Alfreds Diner
Bruiloft bij Alfreds DinerStefan en Lianne

Onze huwelijksfeest was een groot succes! Wij hebben erg genoten en onze gasten ook. De muziek was helemaal top. Veel dank dan ook aan DJ Jim voor zijn goede muziekkeuze en zijn flexibiliteit voor draaien van de verschillende muziekstijlen.  Hierbij nog wat foto’s van de avond. Misschien wil je die ook aan hem doorsturen.

Huwelijksfeest SunSeaBar Wijk aan Zee
Huwelijksfeest SunSeaBar Wijk aan ZeeMaaike en Andriana

Wij wilde jullie nog even bedanken voor het mede mogelijk maken van onze geweldige bruiloft! Wij hebben genoten! Top DJ, Top Saxofonist en een Schitterende Celebration Events Setting, het was een knalfeest!

Bruiloft in Beverwijk
Bruiloft in BeverwijkMonika en Maarten

Wij willen je bij deze laten weten dat we echt een top feest gehad hebben afgelopen vrijdag in Westerhout. De DJ heeft het echt goed gedaan, want het was van het begin tot het eind feest. Er was een leuke klik met onze saxofonist, dus dat ging ook helemaal top! We hebben alleen maar zeer enthousiaste reacties ontvangen.

Bruiloft Beverwijk
Bruiloft BeverwijkWesley en Maaike

Wij willen jullie héél erg bedanken voor een geweldig feest! Toevallig hadden wij het afgelopen vrijdag nog over onze bruiloft en de muziek die er gedraaid werd. Al onze gasten waren laaiend enthousiast en hebben zelden zo’n goed feest mee gemaakt. Toen de DJ eenmaal begon te draaien, is niemand meer van de dansvloer geweest. In één woord; GEWELDIG!!

Bruiloft Wijk aan Zee
Bruiloft Wijk aan ZeePascal en Mick

We willen je nogmaals hartelijk danken dat je op onze bruiloft bij de Orangerie de hele avond fantastisch gedraaid hebt! Ons trouwfeest was in één woord GEWELDIG! Je voelde de sfeer goed aan en we hebben zelfs gasten zien dansen die normaal gesproken niet zo snel op de dansvloer te vinden zijn. We hebben ook veel complimenten gehad op de Indiase nummers die je gedraaid hebt. :)Het was een geweldig feest, waar we met veel plezier aan terug denken.

Huwelijksfeest bij Orangerie Elswout
Huwelijksfeest bij Orangerie ElswoutYvonne en Saurav

Onze zekerheden voor jullie feest

 • PERSOONLIJKE AANPAK.

  Jullie wensen staan centraal

 • Vrijblijvende demo

  Vooraf geven wij een privé demonstratie in onze demoruimte.

 • SUPER CHIQUE

  Custom made, super chique DJ meubels en apparatuur.

 • ERVAREN DJ’S

  Enthousiaste DJ’s met minimaal vijf jaar ervaring.

 • ALLROUND

  Meer dan twintig jaar allround ervaring op meer dan 100 locaties in Nederland.

 • BACK-UP DJ

  Meer dan 15 DJ’s, altjd een back-up DJ beschikbaar