De bruiloft DJ

Een dj op je bruiloft? Hartstikke leuk, maar hoe weet je dat de dj van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de disc jockey over? Of wilt je het anders? Op een feest met een bruiloft dj van CelebrationEvents staan jullie wensen centraal. Je hoeft het niet eens zelf te verzinnen; kom gerust langs in onze demoruimte voor een privé-demo en laat je overtuigen van onze kwaliteit en mogelijkheden en maak de mooiste dag van jullie leven, nóg mooier.

Swingende bruiloft bij Chateau Marquette, "het bruidspaar op de schouders"

De beste bruiloft DJ voor het huwelijksfeest

Je zult niet graag de touwtjes uit handen geven om de muziek te laten verzorgen door een DJ met weinig ervaring. Sterker nog: je zult vast al een beeld hebben van de invulling van jullie huwelijksfeest. Ervaren bruiloft Dj’s hebben we genoeg. Stijlen hebben we genoeg. Extra’s zijn er in overvloed. Maar uiteindelijk krijgen jullie van ons een bruiloft DJ met de nodige ervaring en enthousiasme die zich goed heeft voorbereid op jullie persoonlijke wensen. Onze bruiloft DJ voelt de sfeer perfect aan en weet de gasten in de juiste feeststemming te brengen.

Bruiloft De Remise Den Haag 2013 (3)

Premium drive in shows

Naast de keuze uit de beste muziek, moet ook de aankleding tot de verbeelding spreken. Een zwart laken over een tafel waar een de cd-speler spelers en mengpaneel op staat: Nee- niet bij ons. Onze drive in show heeft een prachtige dj booth aangevuld met de nieuwste led-technieken om de ruimte in iedere sfeer te hullen. Met een schitterende lichtshow wordt de ruimte nog feestelijker en met de beste geluidsapparatuur krijg je het meest heldere geluid in iedere ruimte.

Bruiloft Orangerie Elswout Overveen

Ideeën voor het huwelijksfeest

Een bruiloft DJ op de feestavond is natuurlijk de manier om een swingende feestavond voor alle leeftijden te realiseren, maar wat te denken van een DJ met saxofonist of percussionist?
Of een avond in een bijzondere stijl, kleur of thema? De locatie van binnen of buiten mooi uitgelicht? Of een verlichte dansvloer? Onze mogelijkheden voor jullie huwelijksfeest zijn eindeloos.

Privé-demonstratie

We zouden jullie graag mee willen nemen naar een huwelijk. Jullie huwelijk – als voorproefje. Want in onze eigen showroom kunnen we jullie een persoonlijke demonstratie geven van onze lichtshows, de kwaliteit onze DJ’s, en onze verlichte dansvloer.

Een DJ op een bruiloft is leuk, maar een bruiloft DJ met de beste apparatuur en zijn jarenlange ervaring maakt de dag helemaal af.

Waarom CelebrationEvents?

 • Meer dan 15 Jaar ervaring

  De jarenlange ervaring en het ongekende plezier in het vak maakt CelebrationEvents je beste partner voor het feest.

 • Vrijblijvende demo

  Vooraf de kwaliteit van de DJ en drive in shows bekijken en beluisteren, in onze demonstratieruimte

 • Vastleggen muziekwensen

  Vooraf spreken wij jullie wensen en ideeën door en leggen wij jullie favoriete muziek en muziekgenres vast.

 • Ervaren en enthousiaste DJ

  DJ´s met de beste muziek van vroeger tot heden in alle genres en vooral geen muziek op het feest die jullie zelf niet willen horen

 • Back-up DJ

  Ons DJ-Team bestaat uit meer dan 15 DJ’s

 • Premium Drive in shows

  Drive in shows voorzien van beste geluid en de mooiste verlichting: alles van A-merken met een hoge betrouwbaarheid

 • Moderne DJ meubels

  Keuze uit verschillende DJ meubels en lichtshows

 • Keuze voor extra’s

  denk aan een saxofonist, percussionist, verlichte dansvloer, bellenblaasmachines, het uitlichten van de locatie of draag zelf ideeën aan