Verlichte Dansvloer huren

Verlichte dansvloer huren

Met het huren van een lichtgevende dansvloer maakt u van uw feest in één klap een dansspektakel. Met een verlichte dansvloer haalt u de sfeer van Saturday night fever in huis. En of u nu een geheel aangeklede feestlocatie wilt, of alleen de verlichte dansvloer als trendy eyecatcher: een verlichte dansvloer huren verhoogt de feestvreugde en laat een onvergetelijke indruk achter op u en uw gasten. Een verlichte dansvloer huren betekend feest!

Discovloer huren

Verlichte dansvloer huren: in elke maat, snel geplaatst!

Een verlichte dansvloer huren is niet duur en daarnaast heeft u de keuze in diverse maten. Van twaalf tot 64 vierkante meter dansplezier: de verlichte dansvloer zal snel gevuld zijn. De lichtgevende dansvloer geeft een kleurrijk effect en fleurt het de hele zaal op. Ideaal voor het discobal, een huwelijksfeest of themafeest.

Verlichte dansvloer huren

EXTRA VOORDELIG HUREN IN COMBINATIE MET ONZE DRIVE-IN SHOWS

Samen met een drive in show kunt tegen een aantrekkelijk tarief de verlichte dansvloer huren: een opzwepend arrangement, waarbij u enkel de gasten nog hoeft uit te nodigen. Makkelijker kan niet, toch? Jawel! Want bij ons worden alle zorgen uit handen genomen. Van het aankleden van de locatie, tot het matchen van de DJ met uw voorkeuren. Van het uitzoeken van de playlist, tot de installatie van de verlichte dansvloer. Van sta-tafel, tot pipe and drape. CelebrationEvents regelt ‘t!

Specificaties verlichte dansvloer

  • De afmetingen van de LED panelen zijn 100 x 100cm
  • Elke tegel heeft 4 of 16  kleurvlakken per m2
  • De LED dansvloer is 12 cm hoog
  • Binnen 60 minuten is de verlichte dansvloer opgebouwd
  • Dankzij de led-verlichting is de dansvloer energiezuinig

Meer mogelijkheden

Wordt uw feest ook dat grote succes? Wilt u ook dat uw bezoekers de avond van hun leven hebben? Met wellicht een extra drive-in show of saxofonist die de avond extra muziek inblaast? Neem contact op met CelebrationEvents voor een gratis demonstratie en extra informatie over het huren van de verlichte dansvloer.

CelebrationEvents zorgt voor een onvergetelijke avond – zeker met een verlichte dansvloer!