Celebration DeLuxe

Alvast een voorproefje van jullie feest beleven?

We zouden jullie graag mee willen nemen naar een feest. Jullie feest – als voorproefje. Want in onze eigen showroom kunnen we jullie een persoonlijke demonstratie geven van onze drive-in shows.

Je krijgt dan gelijk een indruk van van de ervaring en kwaliteit van onze DJ’s en hoe wij jullie feest tot een succes maken. Daarnaast kunnen je de verschillende lichtshows, de DJ meubels of onze verlichte dansvloer bekijken.

Stel bij ons desgewenst je eigen showopstelling samen.

Meer drive-in shows
voor jullie feest

CelebrationBasic

Celebration
Basic

Bij ons krijg je bij de basis al een prachtige opzet voor een feest. Een strak vormgegeven DJ-booth, LED verlichting, een goed geluidssysteem.

Celebration Extra

Celebration
Extra

De lichtshow van deze drive-in show is voorzien van Movingheads, een spiegelbol en High-Power LED spots wat je feest net dat beetje extra geeft op de dansvloer.

DJ Booth White open huren

Celebration
White

Een drive-in show huren voor een bedrijfsfeest of bruiloft? Wit past overal bij. Uiteraard is jullie muzieksmaak doorslaggevend in de playlist voor het feest.

DJ Booth Zilver

Celebration
Zilver

Een chique of juist een Bling Bling feest organiseren? Het zilveren DJ meubel in combinatie met spiegelbollen zijn de basis voor een avond vol glitter en glamour.

Betrouwbaarheid drive in shows

Drive in shows zijn er op ingesteld om snel op locatie te kunnen worden opgebouwd, onze drive in shows zijn dusdanig voorbereid dat zij altijd werken, alle apparatuur is al aangesloten in de dj meubels zodat wij zeker weten dat er geen storingen kunnen ontstaan en een het feest niet stil valt doordat de apparatuur niet (meer) werkt. De geluidsapparatuur en verlichting zijn van betrouwbare merken en hebben ons nog nooit in de steek gelaten.

Kwaliteit van onze drive in show

Er staan steeds weer nieuw dj’s op die het vak willen leren en met goedkope apparatuur een drive in show beginnen.  De apparatuur wordt vaak zelfs vervoert in dozen. Het opbouwen duurt hierdoor vaak lang en alles ziet er ook rommelig uit. Een tafel met een kleedje er over en een paar losse lampen die kunnen knipperen. Omdat wij willen dat onze DJ’s netjes voor de dag komen op jullie feest, hebben wij nette DJ meubels  in verschillende stijlen laten maken.

Beschikbaarheid controleren

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave