Verhuur audioapparatuur

Muziekinstallatie huren.

Je kunt online een muziekinstallatie huren voor 50 tot circa 1.000 personen. Dus organiseer je een feestje en moet je daarvoor de muziek regelen? Of ben je gevraagd als DJ of artiest? Wij zorgen ervoor dat je een professionele installatie voor de muziek kiest. Aan de geluidsset, de mixer en andere apparatuur zal het dan in ieder geval niet liggen.

Ideaal voor iedere ruimte

Vier je een feestje in een knusse ruimte met enkele tientallen gasten? Of gaat het om een grote hal waarin je honderden tot misschien wel 1.000 man kwijt kunt? In de beide gevallen is het bijzonder belangrijk dat het geluid van goede kwaliteit is.
Wij begrijpen dat de aanschaf van een muziekinstallatie (te) duur is, vooral als je maar af en toe een feestje organiseert. Je kunt dan beter een muziekinstallatie huren. Wij zorgen er op die manier voor dat je voordelig uit bent, terwijl je gewoon kunt vertrouwen op de beste kwaliteit.

Geluidsset, mixer en meer

En ben je benieuwd naar de verschillende onderdelen van de muziekset die je kunt huren? De installatie bestaat bijvoorbeeld uit een geluidsset met speakers, net als een mixer. Wij zorgen voor een complete set, natuurlijk inclusief de kabels die je erbij nodig hebt om het allemaal aan te sluiten.

Tip: twijfel je over de grootte van de geluidsset die je nodig hebt? We denken graag met je mee. Geef ons aan wat je organiseert, dan helpen we je de juiste installatie voor de muziek te huren.

Muziekinstallatie huren

Wil je een muziekinstallatie huren en daarmee een geweldig feestje organiseren? Wij zorgen ervoor dat je een feestje viert met 50, 100 of bijvoorbeeld 250 tot 500 personen. Bovendien kun je zelfs een set huren voor 1.000 mensen of meer, waardoor het wat ons betreft niet gek genoeg kan. Vertel ons wat je van plan bent, dan zorgen wij ervoor dat het aan het geluid niet zal liggen.

Heb je vragen over een muziekinstallatie huren? Bel Gilbert of gebruik ons online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.