Online presentatie

Een goede online presentatie vraagt om perfect beeld en kraakhelder geluid. Sterker nog, pas als je geen omkijken hebt naar de techniek, de faciliteiten en voorzieningen kun je écht het verhaal vertellen dat je wilt overbrengen.

Dat is daarom precies waar we voor zorgen bij ons in de professionele livestream studio. Je hebt de beschikking over alles wat er nodig is om een goede presentatie te geven. Bovendien kunnen we de presentatie livestreamen of voor je opnemen, uiteraard in Full HD of zelfs 4K. Op die manier gaat er geen detail verloren, terwijl jij je daar geen moment druk over hoeft te maken.

Online presentatie achter desks - Supergaaf Studio

Online presentatie en andere events en evenementen

Organiseer een online presentatie voor medewerkers, voor klanten of voor potentiële klanten die je daarmee wilt aanspreken. Jij bepaalt voor wie we de livestream beschikbaar maken. Of we zorgen voor een opname, die je daarna kunt delen met iedereen aan wie je de presentatie wilt laten zien.

Tijdens de presentatie bieden we mogelijkheden om sheets te tonen, de interactie aan te gaan of voor een andere creatieve insteek. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er mogelijk is en kunnen we je uitleggen hoe andere bedrijven en organisaties dat aanpakken.

Online presentatie vanuit de Supergaaf Studio

Tip: denk je naast een online presentatie aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Online presentatie organiseren

Wil je een online presentatie organiseren en zeker weten dat de techniek klopt? Wij beschikken over hoogwaardige camera’s, microfoons en alle apparatuur en software die daarvoor nodig is. Bovendien zijn er technici aanwezig die voor je in de gaten houden of jouw presentatie technisch op de juiste manier overkomt.

Online presentatie zonder zorgen over de techniek organiseren? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.