Online open dag

Organiseer een online open dag en zorg er in één keer voor dat iedereen erbij kan zijn. Zelfs scholieren, studenten, klanten of andere relaties van heel ver hoeven alleen maar in te loggen of in te schakelen.

Maak het zoveel mogelijk deelnemers makkelijk, bijvoorbeeld tijdens inhoudelijke sessies of als je een kennismaking organiseert. Wij combineren opgenomen video’s en livestreams vanuit onze professionele livestream studio. Op die manier wordt de online open dag misschien wel de beste presentatie van wat jullie binnen het onderwijs of het bedrijfsleven te bieden hebben.

Online Open dag Kennemer College

Online open dag en andere events en evenementen

De online open dag organiseren we voor middelbare scholen, voor hogescholen en universiteiten. Daarnaast doen we dat voor bedrijven en instellingen die de deuren graag een dagje open zetten. Dat wil zeggen, virtueel natuurlijk. Vanuit onze studio laat je het gezicht zien achter de organisatie of het bedrijf. En heb je de kans om de interactie aan te gaan, bijvoorbeeld om scholieren, studenten, klanten of andere relaties hun vragen te laten stellen.

We vertellen je graag meer over onze ervaringen bij andere instellingen en organisaties. Of heb je andersom zelf juist een creatief idee om online een open dag te organiseren? Daar gaan we graag voor je mee aan de slag.

Online Open dag Kennemer College 2022

Tip: denk je naast een online open dag aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Online open dag organiseren

Een online open dag organiseren is bij ons heel eenvoudig. Geef ons aan wat je precies in gedachten hebt, dan delen we graag meer informatie over de mogelijkheden. Bij ons in de professionele studio zorgen we voor precies de setting waar je naar op zoek bent.

Wil je een online open dag organiseren? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.