Online business update

Tijdens een online business update deel je de actuele stand van zaken of belangrijke veranderingen. Misschien lukt het niet om iedereen op korte termijn fysiek bij elkaar te krijgen. Een online update helpt dan om toch op korte termijn aan te geven wat er nu speelt en wat er belangrijk is voor medewerkers of specifieke afdelingen.

De online business update vanuit onze professionele livestream studio organiseer je natuurlijk in de huisstijl van jouw bedrijf. Bovendien zorgen we voor een hoogwaardige livestream of opname, in Full HD of 4K. De livestream maken we beschikbaar voor precies de kijkers die jij daarvoor selecteert. De opname kun je zelf gebruiken en delen zoals je wilt.

Webinar Studio met desk

Virtual business update en andere events in onze studio

We hebben veel ervaring met zowel Virtual business update als andere (zakelijke) events en evenementen. We weten wat er tijdens de updates en andere events door andere bedrijven en organisaties wordt gedeeld. Bovendien kennen we de technische uitdagingen, dus zorgen we er vooraf voor dat alles klopt en klaar staat.

Jij organiseert een business update waarbij anderen online kunnen aanhaken. Dat voorkomt reistijd en onnodige CO2-uitstoot. Het is een efficiënte, praktische en bovendien duurzame keuze.

Online Business Update

Tip: denk je naast een Virtual business update aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Online business update organiseren

Je kunt bij ons in de professionele studio jouw Digital business update organiseren. Breng op die manier alle medewerkers of complete teams bij elkaar, waaraan je de update bekend wilt maken. Uiteraard denken we graag mee over een schema om regelmatig een update te geven, waarmee je medewerkers en andere betrokkenen goed op de hoogte houdt van wat er speelt en wat er belangrijk is.

Online business update organiseren of heb je daar nog vragen over? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.