• Online boardroom - Supergaaf event studio

Online boardroom

De online boardroom is de makkelijkste manier om iedereen op één moment bij elkaar te krijgen. Dus moeten er knopen worden doorgehakt of wordt het gewoon tijd voor een update? Wat de aanleiding ook is, het valt niet altijd mee om allemaal fysiek samen te komen.

En lukt het wel om de meesten bij elkaar te krijgen, maar dreigen er een paar leden te ontbreken? Board members die er niet bij kunnen zijn kunnen dankzij de online boardroom zonder problemen inbellen. Dankzij de hoge kwaliteit vanuit onze online event studio lijkt het net alsof jullie wel gewoon allemaal samen zijn.

Online Boardroom - Livestream

Online boardroom en andere events en evenementen

We organiseren online boardrooms voor kleinere en grote(re) (internationale) bedrijven. Dat betekent dat we bij ons in de studio beschikken over zowel de apparatuur, de expertise als de ervaring die daarvoor nodig is. Wij weten wat er belangrijk is en kunnen je daar bovendien goed over adviseren. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is, en dat jullie direct to-the-point kunnen komen.

Vanuit de online boardroom neem je makkelijker beslissingen, omdat iedereen aanwezig is. Ondertussen scheelt het kostbare reistijd én draagt het bij aan een meer duurzaam karakter. Dankzij de boardroom die je online organiseert breng je het aantal reiskilometers terug naar nul, dus daarmee ook de CO2-uitstoot van die reis.

Tip: denk je naast een online boardroom aan een ander evenement of (zakelijk) event? Vanuit onze studio livestreamen we alle soorten evenementen en feesten.
https://www.celebrationevents.nl/livestreaming-webinars-podcasts/

Online boardroom organiseren

Wil je een online boardroom organiseren? Vanuit onze professionele studio leggen we precies de verbindingen die belangrijk zijn. Alle board members hebben de mogelijkheid om in te bellen en mee te kijken en te luisteren. Bovendien kunnen we de meeting in Full HD of 4K opnemen, zodat later altijd terug te zien valt wat er is besloten en hoe die besluiten tot stand zijn gekomen.

Een online boardroom organiseren om op afstand bij elkaar te komen? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.