DJ Appratuur huren / DJ set huren

Verhuur DJ-sets.

Of je nu tot de beginnende of vergevorderde DJ’s hoort: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste dj-apparatuur.

Of jij nu wilt beatmixen, of gewoon muziek in een spannende volgorde wil af laten spelen: met het huren van een DJ-set van Supergaaf haal je het beste in huis. Je kunt bij ons, al een Pioneer DJ-set huren vanaf 80 euro per dag.

DJ-set huren

Of het nu een feest, bruiloft of bedrijfsevenement is, het huren van een DJ-set biedt gemak en professionele audio-ervaring. Maak indruk op je gasten met naadloze overgangen en een op maat gemaakte playlist. Kortom, geef jouw gelegenheid de feestelijke touch die het verdient door een DJ-set te huren.

DJ-controller huren

Een DJ-controller huren opent de deur naar een wereld van muzikale creativiteit voor jouw evenement. Met intuïtieve bedieningselementen stelt de controller je in staat de perfecte mix te creëren. Of je nu een professionele DJ bent of gewoon wilt experimenteren, het huren van een DJ-controller biedt flexibiliteit en gemak.

Discoset huren

Transformeer elk evenement met een gehuurde discoset. Krachtig geluid, kleurrijke feestverlichting en gebruiksgemak tillen de sfeer naar een hoger niveau. Flexibel en geschikt voor elke gelegenheid, van intiem tot grootschalig. Voeg een persoonlijk tintje toe met een eigen DJ. Een dynamische en onvergetelijke ervaring gegarandeerd.

Platenspeler huren

In de wereld van digitale muziek en streamingdiensten blijft de warme klank van vinyl onovertroffen. Als je op zoek bent naar een unieke en nostalgische ervaring, overweeg dan om een draaitafel of platenspeler te huren voor je volgende evenement.

Enthousiaste reacties.
Daar worden we blij van.

Ik had de Nexus serie van Pioneer nodig….dagje mee oefenen. Ik had het vroeg nodig maar dat was geen probleem. Ik kon het gewoon bij Gilbert ophalen. En na afloop heeft ie mij wat tips gegeven omtrent mijn DJ carrière. Zeer nuttig!

Service was perfect, niks op aan te merken! Snelle reactie en bezorgings afspraken waren direct geregeld.

Inmiddels de borg ontvangen. Nogmaals ontzettend bedankt. “

Prijslijst DJ gear

Ontvang een overzichtelijke prijslijst en blijf op de hoogte van kortingsacties en onze nieuwste dj gear.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen!

DJ-sets van Pioneer: de nr 1 keuze.

Een DJ-set huren doe je bij vertrouwde bedrijven, zoals Supergaaf Audiovisueel.

Wij leveren al meer dan vijftien jaar drive-in shows in Nederland. Onze DJ’s weten ook altijd de juiste sfeer te creëeren. Maar misschien kan jij dat zelf ook, door een dj set te huren!

De nieuwste systemen, het beste gebruiksgemak en de gratis instructies bij het afhalen van de gehuurde DJ set zorgen wij ervoor dat je direct aan de slag kunt. Supergaaf Audiovisueel is de plek om professionele DJ apparatuur te huren.

Daarnaast kunt jij vele extra’s toevoegen. Geluidsinstallaties, lichtshows of een DJ-booth. We hebben alles in huis om jouw feest met een DJ-set compleet te maken.

DJ-set of compleet DJ-meubel huren?

Een DJ-set huren doe je bij vertrouwde bedrijven, zoals Supergaaf Audiovisueel.

Wij leveren al meer dan vijftien jaar drive-in shows in Nederland. Onze DJ’s weten ook altijd de juiste sfeer te creëeren. Maar misschien kan jij dat zelf ook!

De nieuwste draaitafels huren en dj-gear huren, het beste gebruiksgemak en de gratis instructies. Bij het afhalen van de gehuurde DJ-set zorgen wij ervoor dat je direct aan de slag kunt. Supergaaf Audiovisueel is de plek om professionele DJ-apparatuur te huren.

Daarnaast kunt jij vele extra’s toevoegen. Geluidsinstallaties, lichtshows of een DJ-booth. We hebben alles in huis om jouw feest met een DJ-set compleet te maken.

Supergaaf Audiovisueel - AV-techniek & Support

Partner voor jouw DJ gear, geluid, beeld en licht.

Of het nu gaat om een feest, presentatie of zakelijk evenement, Je kunt bij ons een DJ apparatuur huren, maar wij bieden alles op het gebied van licht, geluid, video en special effects.