Geluidsverhuur voor de feesttent

Zoek je naar geluidsverhuur voor de feesttent? Het geluid voor een DJ of band dient goed in orde te zijn, onder andere op basis van de grootte en hoogte van de feesttent en van het aantal bezoekers, en daarnaast ook nog eens aan de wensen van de band of DJ.

Wij verzorgen de complete geluidsverhuur voor de feesttent van A tot Z.  Wij kunnen je goed van dienst zijn met de geluidsverhuur voor de feesttent, net als met verlichting of de aankleding van de locatie, wij bieden de band of DJ uitsluitend professionele apparatuur.

Geluidsinstallaties & lichtshows
voor feesttenten

Naast de geluidsverhuur voor de feesttent kun je bij ons een podium huren huren en verzorgen wij graag een uitgekiende lichtshow voor uw evenement. In onze showroom kunnen wij je uitstekend adviseren over de benodigde materialen, om het geluid professioneel te verzorgen en niets aan het toeval over te laten.

Licht en geluid verhuur

Geluidsinstallaties

Verhuur van professionele geluidsapparatuur, van monitor tot line-array

Licht verhuur Amsterdam

Lichtshow

Professionele lichtshows voor u podium of de gehele feestent

LED Scherm huren voor voetbalwedstrijd

LED schermen

Verhuur van LED schermen voor de liveprojectie van uw artiest of sponsoren

Kwaliteit van het geluid in de feesttent?

We zorgen er met ons geluidsverhuur in de feesttent voor dat je de beschikking hebt over niets minder dan een A-merk. Dit betekent dat je kunt rekenen op een grote mate van betrouwbaarheid, waar ook DJ’s en bands goed mee kunnen werken. Stellen zij bepaalde eisen aan de apparatuur, of wil je ervoor zorgen dat zij niets aan het toeval over hoeven te laten?

Met onze geluidsapparatuur en technici zorgen we ervoor dat de installatie uitstekend in orde is. Aan de andere kant hanteren we scherpe tarieven, waardoor de geluidsverhuur in de feesttent je geen vermogen hoeft te kosten en er voldoende budget overblijft voor de rest van de organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op het gebied van geluidsverhuur voor uw feesttent is zeer veel mogelijk. Wij zorgen er met onze voordelige geluidsverhuur voor de feesttent dat je hier optimaal gebruik kunt maken, onafhankelijk van de grootte van uw evenement.

Gaat het om een klein feest of juist een bijzonder grote locatie met honderden genodigden? Wij adviseren je graag over de benodigde geluidsinstallatie die we voeren, of zijn je op basis van specifieke wensen van dienst.