Verhuur van geluidsinstallatie tijdens koningsdag

Een geluidsinstallatie huren voor koningsdag in Noord Holland? Tijdens koningsdag voorzien wij in verschillende steden en dorpen podia of feesttenten van een geluidsinstallatie een DJ en verlichting.

Wij leveren alle apparatuur uit onze eigen voorraad inclusief de technici, zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich richten op andere zaken tijdens de koningsdag.

Ontdek onze mogelijkheden,
organiseer een bijzondere koningsdag.

Dj voor bedrijfsfeest of personeelsfeest inhuren

Licht en geluid huren

Naast de verhuur van geluidstechniek en verlichting, heeft CelebrationEvents een aantal zeer ervaren DJ’s in huis, zij verzorgen voor u graag de gehele dag de muziek of zijn graag een aanvulling op uw artiesten.

LED Scherm huren voor voetbalwedstrijd

LED Schermen huren

Wilt u tijdens koningsdag de live beelden van TV tonen of misschien een live registratie vertonen van wat er op het podium afspeelt? Wij verhuren mobiele LED Schermen vanaf 12m2.

Licht en geluid verhuur

Podium huren

Wilt een volledig podium inclusief een geluidsinstallatie huren voor koningsdag voor de DJ of band? Een complete lichtshow afgestemd inclusief een lichttechnicus?

Een geluidsinstallatie huren voor konningsdag?
Of een compleet podium inclusief alle techniek?

CelebrationEvents levert alle geluidsinstallaties en verlichting uit eigen voorraad. Onze jarenlange ervaring in de verhuur van licht en geluid en ons netwerk van DJ’s helpen u graag met muzikale en technische invulling van uw koningsdag.

CelebrationEvents heeft alle techniek in huis voor een geslaagde feestdag met uw artiest of DJ. Zo garanderen wij snelle levertijden en een uitstekende service voor uw koningsdag.

Vrijblijvend advies nodig?
Bel mij gerust.

Gilbert Derogee
0251-224087