De keuze voor een DJ en feestzaal

Er word vaak gedacht dat de DJ het belangrijkste is voor een geslaagd feest.  Niets is minder waar…ik zal proberen dit uit te leggen.

“De kleinste ruimtes geven de grootste feestjes”

Wij hebben al meer dan 1000 bruiloft feesten verzorgd, en we mogen ondertussen wel zeggen dat we veel ervaring hebben in het verzorgen hiervan.

Maar als je een DJ in een te grote zaal plaats wordt het al een stuk moeilijker om er echt een feest van te maken. Zet dan ook nog eens veel tafels en stoelen neer iedereen blijf lekker zitten kijken naar de DJ……..Leuk om naar te kijken toch?? Nou ik kan jullie vertellen…hiervoor is niemand DJ geworden. Denk maar eens aan een verjaardagsfeest…hoe vaak gebeurd het niet dat iedereen in de keuken gaat staan, lekker dicht bij elkaar, en zonder DJ al behoorlijk gezellig.

Horeca locaties denken vaak aan voldoende zitplaatsen, voldoende ruimte voor de bediening, de cadeautafel het buffet enz….. Van ons hoeft het allemaal niet zo ruim, wij willen graag een gezellig feest neerzetten. Zo heb ik wel eens een feest verzorgd voor 70 gasten in een zaal waar 300 gasten konden zitten…..en ik als DJ in de hoek op een veel te groot podium, ver weg van alle gasten werd weggestopt……..inderdaad dit was niet één van mijn leukste feesten om te draaien.

 

Bar of bediening?

Veel mannen hebben de neiging om de hele avond bij de bar te gaan staan en als er dan genoeg drank in zit gaan ze pas bij de dansvloer kijken. Vrouwen hebben gelukkig wat meer zin in dansen. Herkenbaar toch!?

Er zijn locaties waar de bar dicht gaat en het personeel met dienbladen rond gaat met de drankjes. Dus als het mogelijk is zorg er dan voor dat er maar weinig mensen aan de bar kunnen staan. Plaats een paar statafels rond de dansvloer, dit werk goed, hierdoor is iedereen meer betrokken bij het feest.

 

Verlichting maakt de sfeer.

Om het nog extremer te maken bedenk dan maar een hoe de sfeer is als aan het plafond de TL buizen branden….. Echt ik heb het al meegemaakt. Onze DJ shows zijn allemaal uitgerust met dimbare verlichting, een donkere ruimte werkt sfeerverhogend. Een indrukwekkende lichtshow is mooi…maar overdrijf het niet.  De gasten komen voor het bruidspaar niet voor een mooie lasershow.

 

Muziek maak je feest.

Zoek een DJ met aantoonbare ervaring en vraag om een demonstratie van zijn kunnen en stem jullie wensen goed af.