• Celebration Events Bestelbussen

Wij realiseren geweldige feesten & evenementen.
Dat is onze passie

CelebrationEvents is ontstaan uit onze succesvolle CelebrationShows. Drive-in shows die aansloten op de wensen van het publiek, waarbij een gezellige, dansbare feestavond ons hoofddoel was. Maar na een tijd wil je meer. Daarom groeiden we verder.

Nu zijn we verhuurder van licht, geluid, podia, tv ‘s schermen, beamers en verlichte dansvloeren. Wij verzorgen de audiovisuele techniek voor presentaties, beursstand, sportwedstrijden, feesten en tal van andere evenementen voor zowel de particulieren, en de zakelijke markt. Maar nog steeds blijven we leverancier van DJ’s en drive-in shows, omdat we dat nog steeds heel goed kunnen.

15 Technici

zo kunnen wij op elk gebied de beste kwaliteit leveren

23 Deejays

vol enthouisiasme en de benodigde draaiuren

240 M2 voorraad

audiovisuele appratuur in ons magazijn en demoruimte

4253 Opdrachten

in de afgelopen 20 jaar

365 dagen

staan wij voor iedereen klaar

595.683 km’s

afgelegd s’nachts en overdag

Samen maken we een prachtige herinnering!

CelebrationEvents is graag uw partner in het verzorgen van jullie feest, presentatie, beurstand of evenement. Van verhuur van licht en geluid tot technische ondersteuning tot de aankleding van de feestzaal.

Van aanvraag, tot afronding. CelebrationEvents levert!

Met een frisse blik en onze expertise kunnen we een team vormen, dat samen uw feest of evenement tot een groot succes maakt. CelebrationEvents is de gedreven partner voor het verhuur van audiovisuele apparatuur en DJ’s.

CelebrationEvents specialiseert zich in het verhuren van professionele licht- en & geluidsapparatuur, ervaren technici en dj”s voor feesten en evenementen tegen concurrerende prijzen. Wij blijven voortdurend investeren in onze apparatuur en medewerkers.

Laat een bericht achter, wij nemen graag contact met u op

Gilbert

Gilbert Derogee
Eigenaar

CelebrationEvents
Staalstraat 68
1951 JP Velsen Noord

0251-224087