Personeelsfeest organiseren voor jong & oud?

Wilt u hét personeelsfeest organiseren?

Bent u dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest te organiseren? Wilt u uitmuntende kwaliteit, voor de beste prijs? Maar bovenal: wilt u een goed feest? CelebrationEvents maakt van uw personeelsfeest de avond van het jaar!

Laat het volgende personeelsfeest niet weer stranden in de geijkte kneiterhits van weleer

Kies bijvoorbeeld voor een saxofonist tijdens uw evenement, terwijl u de heupen losmaakt op de led-verlichte dansvloer. Een personeelsfeest organiseren hoeft geen dagenlange kwelling te zijn: met CelebrationEvents wordt het voor u geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is het invullen van uw gegevens. We komen binnen een dag met een interessant – en vrijblijvend – voorstel.

Onze voordelen:

 • Meer dan 15 Jaar ervaring

  De jarenlange ervaring en het ongekende plezier in het vak maakt CelebrationEvents je beste partner voor het feest.

 • Vrijblijvende demo

  Vooraf de kwaliteit van de DJ en drive in shows bekijken en beluisteren, in onze demonstratieruimte

 • ERVAREN EN ENTHOUSIASTE DJ

  DJ´s met de beste muziek van vroeger tot heden in alle genres en vooral geen muziek op het feest die jullie zelf niet willen horen

 • Back-up DJ

  Ons DJ-Team bestaat uit 19 DJ’s, zo hebben wij ook altijd een reserve DJ in geval van ziekte

 • Vastleggen muziekwensen

  Vooraf spreken wij jullie wensen en ideeën door en leggen wij jullie favoriete muziek en muziekgenres vast.

 • KEUZE VOOR EXTRA’S

  denk aan een saxofonist, percussionist, verlichte dansvloer, het uitlichten van de locatie of draag zelf ideeën aan

 • Premium Drive in shows

  Drive in shows voorzien van beste geluid en de mooiste verlichting: alles van A-merken.

 • Moderne DJ meubels

  Keuze uit verschillende DJ meubels en lichtshows

PERSONEELSFEEST: VAN IDEE TOT ORGANISATIE

Een personeelsfeest organiseren gaat gepaard met veel administratieve rompslomp. Wij hebben goed nieuws: op het audiovisuele aspect hoeft dat niet! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken, verhuren en organiseren van personeelsfeesten op maat. Van verlichte dansvloer, van aankleding van de dj booth tot het matchen van uw favoriete muzieksmaak met de dj.

WELKE DJ VOOR PERSONEELSFEEST BOEKEN?

Gilbert heeft meer dan 15 jaar ervaring. In onze demoruimte geeft hij jullie graag advies over de muzikale en technische invulling van jullie feest.

Wat anderen vertellen over hun personeelsfeest:

DWI

Ze raken er hier bij DWI maar niet over uitgepraat! Iedereen vond het een waanzinnig leuk feest, met goede en gevarieerde muziek, lekker eten en een goede sfeer. Het bewijs daarvoor zijn de verhalen dat de mensen tot stipt 22.30 uur nog stonden te dansen en het jammer vonden dat het afgelopen was. Dat hebben we nog nooit meegemaakt. Heel erg bedankt!
Faiza en ik vonden de samenwerking vooraf en tijdens het event heel erg fijn met jou. We hebben niet veel andere feestelijke gelegenheden bij DWI, maar mocht er weer een zijn, dan zullen we zeker aan je denken.

DWI
ING Bank

On behalf of the ING Direct team let me thank you and your team for hosting our Party last Friday – it was a great success and “heel gezellig”!
Your team did an amazing job – great service attitude, very charming, good fun and always very attentive!  Gilbert was also very, very good – and I still wonder if he’d expected “bankers” to stick to the dancefloor right from the first song onwards! I’ll definitely recommend your team for events!!

ING Bank
ABN AMRO

Dank voor het goeie feest vorige week. Ik heb, alleen maar goede geluiden gehoord. Iedereen was enorm enthousiast over de muziek en vond het jammer dat ze al moesten stoppen om 01:00 uur. Dus complimenten! Ik had niet verwacht dat die club zo snel ‘los’ zou gaan ;-) Nogmaals bedankt ; het was super!

ABN AMRO
ProAssist

We hebben heeeeel veel positieve reacties gehad, eigenlijk alleen maar. Muziek was top. Voor de meeste collega’s was dit het beste feest in jaren, dus zijn we erg blij mee. Heel erg bedankt voor je goede muziek en show! Tot het volgende feest!

ProAssist
Translate »