Evenemententechniek

Er komt veel bij kijken als je een evenement organiseert: denk aan licht, geluid, catering, eventuele beveleiging, maar ook evenemententechniek speelt een belangrijke rol. Immers: wie zorgt ervoor dat de verlichting het doet, het geluid kristalhelder is en je beursstand een ware eyecatcher is? Met evenemententechniek haal je professionaliteit en vakmanschap in huis. Met evenemententechniek weet je dat je evenement sláágt.

Waarom uw evenemententechniek door CelebrationEvents uit laten voeren?

Met evenemententechniek wordt een scala aan handelingen verstaan. Het uitlichten van beursstanden of catwalks voor een modeshow, audiovisuele evenemententechniek met LED-schermen of beamers of de licht- en geluidstechniek voor evenementen. U geeft uw ideeën aan, wij realiseren het. Van schets tot volledige uitbesteding. Van het opzetten van een beursstand, tot het wegwerken van bekabeling voor onze LED-schermen. Met evenemententechniek door CelebrationEvents weet u dat uw evenement goed is uitbesteed en enkel met de beste audiovisuele producten werkt.

Waar kan onze evenemententechniek uw evenement bij helpen?

  • Voor licht- en geluidstechniek  hebben wij gekwalificeerde technici.Op zoek naar een perfect lichtplan? Een tot in de puntjes verzorgd geluidsplan? De evenemententechniek van CelebrationEvents reikt ver.
  • Een uitgekiende lichtshow begint bij een brainstormsessie. Waarbij kunnen we u assisteren? Evenemententechniek is sparren en samenwerken.
  • Met LED verlichting kun je veel. Locatie en tuinen uitlichten, beursstanden aankleden met verlichting, led-schermen gebruiken bij presentaties: de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Ook met de opbouw van stands en pipe and drape kunt u bij ons terrecht. We helpen u graag met het ontwerpen en inrichten van uw beurs- of evenementenomgeving.

Productpresentatie

Bij een productpresentatie hoort het product centraal te staan. Dat kan door middel van grote LED-schermen, of door een audiovisuele presentatie. Denk aan presentaties met beamers, het belichten van een beursstand, het opzetten van een catwalk of podium of het uitlichten van een evenementenhal. Van het creëeren van een gevoel, tot de technische realisatie van de presentatie. CelebrationEvents is graag uw partner in de presentatie van uw productpresentatie. Betrouwbaar, snel en met audiovisuele oplossingen van de beste kwaliteit.

Evenemententechniek / licht- en geluidstechniek

Evenemententechniek is het in goede banen leiden van de techniek tijdens een evenement. Een lichttechnicus zorgt dat de verlichting goed in ingesteld, de geluidstechnicus dat de audio-apparatuur is aangesloten en ingeregeld en dat alle kabels netjes zijn weggewerkt. Zijn er sprekers? Dan zorgt de geluidstechnicus ervoor dat de microfoons op de juiste frequenties staan, de batterijen opgeladen zijn en de sprekers door de hele zaal goed verstaanbaar zijn. CelebrationEvents heeft de materialen en de technici in huis om uw evenemententechniek te verzorgen.

De sfeer van uw evenement

Een feest of evenement organiseren in een te grote ruimte, kan snel zorgen voor een onpersoonlijke sfeer. Uw evenement moet ruimte bieden aan het aantal mensen dat u heeft uitgenodigd. Niet te groot, niet te klein, maar passend. Door middel van een trussen met doeken of Pipe and Drape, kunnen we een ruimte creëeren met afmetingen aangepast aan de grootte van het gezelschap. Met een goede uitlichting krijgt de locatie de juiste sfeer en uitstraling.

Podium- en evenemententechniek

De podium- en evenemententechniek is een prachtig beroep, waarbij de technici al uw zorgen uit handen nemen. Zo hoeft u zich tijdens uw evenement niet op technische zaken te richten, maar kunt u dit overlaten aan vaklui die ervoor zorgen dat alles draait. Van licht tot geluid, van microfoons tot stroomkabels. Met onze evenemententechniek zet uw evenement in de schijnwerpers.

Evenemententechniek Noord-Holland

Bent u op zoek naar evenemententechniek in Noord-Holland? Dan bent u bij CelebrationEvents aan het juiste adres. Wij verzorgen op professionele wijze de audiovisuele dienstverlening voor u. Met honderden tevreden klanten en geslaagde evenementen, mag dit Noord-Hollandse bedrijf in evenemententechniek niet ontbreken op uw evenement. De hoogste kwaliteit, een scherpe prijs, maar vooral de juiste schakel op elk evenement. De evenemententechnici van CelebrationEvents nemen al het werk uit handen. Evenemententechniek van CelebrationEvents betekent een professionele keuze in het uitbesteden van geavanceerde technische ondersteuning.