Drive-in show huren

Een drive-in show huren hoeft niet moeilijk te zijn. Eén telefoontje en het is zo gepiept. Maar weet u wel wat u in huis haalt? Heeft u van tevoren nog een gesprek over de muziekstijl? Over de aankleding? Over eventuele extra’s die u wilt hebben op het feest? CelebrationEvents helpt u op weg naar een perfecte avond. Variërend van luxe DJ-booth tot verlichte dansvloer. Van één muzieksmaak tot een avond met ‘gouwe ouwen’ uit vijftig jaar popmuziek of de laatste dance muziek: alles valt te regelen. En het mooiste is: u krijgt vooraf gratis een show om te zien of dit de DJ is die u zoekt. We helpen u graag en bieden niets liever dan de allerbeste kwaliteit.

Maak kennis met onze verschillende drive in shows

Een drive in show huren betekent, opzwepende muziek, waarbij de sfeer wordt gedirigeerd door de disc jockey vanachter zijn draaitafel, uitkijkend op een uitzinnig publiek.Met een drive-in show die staat als een huis, hoeft u zich geen zorgen te maken over de sfeer.

Celebration Basic

de perfecte basis voor een geslaagd feest.

drive in show basic

Het begint met de basis. Als de basis goed is, volgt de rest. Simpeler kan niet. Bij CelebrationEvents krijgt u bij de basis al een prachtige opzet voor een feest. Een fraai vormgegeven DJ-booth, neutrale dansverlichting, een goed geluidssysteem dat aangepast wordt aan de locatie en het aantal gasten en de vooraf doorgenomen muziekstijlen zullen door de DJ worden gedraaid. Basic, want feesten hoeft niet duur te zijn.

Celebration DeLuxe

met indrukwekkende lichtshow

Drive in shows Deluxe

Een geheel naar uw wensen geconfigureerde lichtshow. En wat voor een! Denk aan grote led-verlichte tubes, roterende lampen (de moving-heads), uitbreidbaar met extra vloerspots, spiegelbollen en een laser- of videoshow. Uiteraard worden de beste tracks geselecteerd voor een waanzinnige avond. Maar wat dacht u van een Saxofonist bovenop het audiovisuele geweld?

Celebration Extra

met extra sfeer verlichting

Drive in show huren ; CelebrationExtra

Misschien toch wat groter denken? Wat denkt u van een extra grote lichtshow, met spiegelbollen en roterende lampen? Wat denkt u van een DJ-meubel met verlichte voorzijde? Creëer ruimte met onze ingenieuze lichttechnieken. Ontdek het in onze showroom.

Celebration White

waar design en uitstraling belangrijk zijn

White Drive in show Huren

Een drive-in show huren voor een luxe presentatie? Een DJ in uw modezaak? Een trouwfeest op een bijzondere locatie? Wit past overal bij. De verlichting wordt aangepast aan uw wensen en ook is uiteraard uw muzieksmaak doorslaggevend in de playlist.

Aan welke muziekstijl u ook een avond wil wijden: CelebrationEvents heeft de juiste mix.
De drive-in shows van CelebrationEvents maken van uw feest een FEEST.

ONZE ZEKERHEDEN VOOR JULLIE FEEST

 • PERSOONLIJKE AANPAK.

  Jullie wensen staan centraal

 • Vrijblijvende demo

  Vooraf geven wij een privé demonstratie in onze demoruimte.

 • SUPER CHIQUE

  Custom made, super chique DJ meubels en apparatuur.

 • ERVAREN DJ’S

  Enthousiaste DJ’s met minimaal vijf jaar ervaring.

 • ALLROUND

  Meer dan twintig jaar allround ervaring op meer dan 100 locaties in Nederland.

 • BACK-UP DJ

  Meer dan 15 DJ’s, altjd een back-up DJ beschikbaar

Welke drive in show huren?

Gilbert heeft meer dan 15 jaar ervaring en geeft jullie graag advies over de muzikale en technische invulling van jullie feest.

DJ huren; dj personeelsfeest en bruiloft dJ