Startpagina | Offerte aanvraag | Vacatures | Links | SiteMap

BRUILOFT DJ

Onze ervaren Bruiloft DJ's op jullie feest?

Onze Bruiloft DJ's zijn al jaren de keuze van vele bruidsparen die gaan voor zekerheid, kwaliteit en ervaring.

De betrokkenheid van onze Bruiloft DJ gaat verder dan alleen maar “plaatjes draaien” op jullie feest. Zij houden rekening met jullie wensen en zorgen dat jong en oud zich zal vermaken. De kracht van onze ervaren DJ's is, dat zij de muziek vakundig aan elkaar mixen en makkelijk van genre kunnen afwisselen. Met hun jarenlage ervaring draaien zij de beste dansmuziek van vroeger tot nu. Wil jij ook een Bruiloft DJ op jullie feest die weet hoe hij jullie feest onvergetelijk maakt, wacht dan niet te lang!

Onze Bruiloft DJ's worden door verschillende trouwlocaties aanbevolen, wij verzorgen wekelijks bruiloften, ieder met hun eigen invulling.

Sfeer Impressies Bruiloften

Werkwijze

Graag nodigen wij jullie uit voor een persoonlijk gesprek in onze Demo-Ruimte om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie feest te bekijken en bespreken. Qua muziek zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden, daarom spreken wij dit ook voorafgaande aan het feest graag met jullie door. Denk hierbij aan jullie openingsnummer en het nummer waar jullie het feest mee willen afsluiten. Indien gewenst kunnen jullie een lijst met nummers opstellen die zeker gedraaid moeten worden op de feestavond. Onze DJ's draaien natuurlijk ook graag verzoeknummers die door jullie gasten op de feestavond zelf worden aangevraagd.

Referenties Bruiloften

Bruiloft Rafael van der Vaart en Silvie Meis

Wij zijn er natuurlijk trots op dat wij de muziek op de bruiloft van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis mochten verzorgen. Onze DJ's hebben al met succes vele bruiloften van een spetterende muzikale invulling voorzien, lees hier de reacties van verschillende bruidsparen.

Onze CelebrationShows

Celebration BASIC Celebration EXTRA Celebration DELUXE Celebration WHITE

Onze CelebrationShow kent vele opstellingen en extra opties, in overleg met jullie passen wij deze aan op de locatie. Wij komen met 1 of hooguit 2 personen, en draaien de hele avond zonder pauze. Wij werken met uitsluitend professionele apparatuur die ons nog nooit in de steek heeft gelaten.

DJ & Saxofonist

DJ & Saxofonist.

Een saxofonist in combinatie met een DJ is een trendy en smaakvolle verassing voor jullie gasten. Onze saxofonist speelt gedurende de avond een aantal sets mee met de DJ.

Openingsdans en Flashmob

DJ & Saxofonist

Bruiloft met DJ in Rhenen

  ©CelebrationEvents